In 2005 kwam mijn dochter naar mij toe met de vraag of ik voor haar een website kon bouwen. Ze was al actief op MSN clubs waar ze bevriend was geraakt met Diedy. Helemaal gek op musicals waren ze.  
In dit jaar maakte ik al wat websites met Frontpage van Microsoft, later ben ik pas met Dreamweaver aan de gaan gegaan.
Deze eerste website zag er zo uit: http://web.archive.org/web/20051120051004/http://www.musicalparadijs.nl/
Overal werden foto's vandaan gehaald. Niet echt altijd op de officiële manier maar goed dat hebben we later allemaal goed gemaakt.
Gedurende de volgende maanden werd de site steeds uitgebreider en kwamen er ook eigen artikelen. 
Na Frontpage gingen we over op JUMBO dit was de voorloper van Joomla wat wij nog steeds gebruiken als content managing systeem.


De eerste première waar Diedy en Marit naar toe gingen was Rembrandt de Musical van Stardust in 2006. De dames dachten als we bij Stardust kunnen worden uitgenodigd waarom dan ook niet bij Joop van Ende?
En ja hoor accreditatie voor The Wiz was geregeld en ach ja ze hadden ook maar aangegeven dat er een fotograaf mee zou komen. En hoppa ik hoorde ineens ook bij het team.
Nu zijn we 18 jaar verder en mag ik met trots wel zeggen dat uitgegroeid zijn tot iets meer dan een hobby clubje. De redactie bestaat nu uit  zestien enthousiaste mensen die wekelijks theatervoorstellingen bezoeken om daar een eerlijke recensie over te gaan schrijven. www.theaterparadijs.nl
De laatste jaren ben ik ook gaan schrijven en doe dat nog steeds met ontzettend veel plezier.

Onderstaande is mijn laatste interview.

In gesprek met: Jan Suik, stagemanager Les Miserables

Morgen is het dan zo ver. De grote première van Les Miserables in Koninklijk Theater Carré. Alle geluiden over deze musical zijn positief en inmiddels zijn er al meer dan 125.000 kaarten verkocht. Het publiek kan en wil met volle
teugen gaan genieten van deze voorstelling. Maar achter de schermen gebeurt er iedere avond ook van alles en de verhuizing van het éne naar het andere theater heeft met Les Miserables ook wat meer voeten in aarde dan normaal.
Lees verder: